Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


donderdag 24 februari 2011

Hoe mooi!

Cultuur moet de slagroom niet zijn, maar het deeg!
(Peter Adriaenssens, Knack Extra Kunst en cultuur in het onderwijs)
Volgende week start de Vlaamse Week tegen pesten. Zou cultuur ons daarbij kunnen helpen? Ik denk het wel, want zoals Adriaenssens het in zijn artikel zegt verplicht cultuur je vaak om in de schoenen van een ander te gaan staan, en zo leer je onder meer wat solidariteit is!
Het lied ‘Hoe mooi’ werd samen met tieners gemaakt maar is bijzonder professioneel uitgewerkt in klank en beeld. Daarvoor zorgden Phillibustas en. Elsie Morais (rap en zang), Dance Point (dans), The Greenroom (geluid), GraPPa (video). Het lied is een initiatief van Yeti, het tienerblad van Klasse.

1 opmerking:

  1. Wauw! Je hebt je blog een mooie achtergrond en lay-out gegeven! Hier hou ik van ;-)

    BeantwoordenVerwijderen