Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


maandag 7 maart 2011

Surfen van WAK naar NOOIT naar Kunstwerk(t)

Ik kreeg gisteren de nieuwsbrief van Klasse. Mijn oog viel op het bericht over WAK, de week van de amateurskunsten. Ik klikte op de site en ik kwam enkele interessante links tegen. Zeker eens de moeite waard om mee te surfen.

Activiteiten, educatieve tips en wedstrijden:
WAK

Een aanspreekpunt voor iedereen die actief met beeldende kunst bezig is:
KUNSTWERK(T)

Een kunstdoos voor +7-jarigen, gebaseerd op 10 kunstwerken van hedendaagse Belgische topkunstenaars voor kinderen thuis (niet op school):
NOOIT
NOOIT is een kunstproject dat kinderen doorheen beeld, muziek en taal aanzet om kunst te ontdekken. Want kunst is niet saai of enkel bestemd voor een kennerspubliek. Hedendaagse kunst is een fantastische bron van inspiratie. Zeker ook voor kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten