Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


maandag 6 december 2010

Weekendje stand-upcomedy deel 2


Al wat je zegt, zeg je zelf! We hebben het nog nooit zo goed gehad en daarom gaat het zo slecht. Piet De Praitere maakte een voorstelling over de invloed, de kracht, de macht en de lelijke schoonheid van het woord. Hij gebruikt elektronische muziek en laat voor de verandering het publiek tekst aanbrengen. Een voorstelling over de invloed van de media en de alomtegenwoordigheid van het beeld, over het leven op internet, Google in je hersenen, je vrienden op Facebook, de planetaire crisis, de Disneyficatie van de wereld, maar ook over nieuwe patatjes en over gehakt. De mooiste comedyperformance in jaren in een typische De Praitere stijl: no nonsens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten