Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


maandag 6 december 2010

Weekendje stand-upcomedy deel 1


In deze show gaat Piv compleet loos. Hij graaft weer ongegeneerd in zijn eigen leven. Piv zingt de blues, vertelt over zijn lagere schooltijd, trotseert een stalker, ‘belicht' Bredene, bezoekt rommelmarkten, pleegt zinloos geweld en wast zich tot slot in complete onschuld. ‘Bed, bad, brood' is een humoristische trip die het begrip stand-up ver overstijgt! De kracht van Piv Huvluv schuilt in zijn originaliteit en de herkenbaarheid. Piv is een comedian waarmee je sympathiseert. Zijn specialiteit is de interactie met het publiek. Met andere woorden: comedy uit het beste vat getapt! Een show die opnieuw ferm op de lachspieren werkt maar ook aan de ribben kleeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten