Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


zaterdag 6 november 2010

Avondje Tour De Farce

Van Hyfte, Steeno & Cannaerts 'Tour de Farce Deluxe' 05/11/2010


foto-bartcannaerts.jpg
Strak, snedig en gewapend met microfoon presenteren we u vier comedians op één avond. De ingrediënten zijn eenvoudig: één lekkere en ervaren presentator (MC heet dat in vaktermen), twee beloftes/ervaren ratten voor de pauze en één headliner na de pauze.
MC Bas Birker is bij het grote publiek een onbekende naam. Bovendien is hij niet bekend van televisie en won hij nooit een groot festival of talentenjacht. Want terwijl iedereen bezig was met carrière maken, stond Bas op een podium!! Joost Van Hyfte is onder de Vlaamse comedians al langer een kleine grootheid en... hij weet het. Nu de rest van Vlaanderen nog! "Scherpe, oervlaamse komiek met ballen".  Roel SteenoBart Cannaerts over zichzelf:  "Een pittige cocktail van clichéverwoordingen, schromelijke zelfoverschatting en eekhoorntjes". Of misschien nog treffender is zoals zijn vader ooit over hem zei: "Een trein missen is erger." breit de meest waanzinnige verhalen aan elkaar. Hij is ook de enige artiest die zijn honderdjarige grootmoeder steeds mee het podium opsleurt. Roel Steeno grapt, grolt, ontroert en durft zelfs te huilen op het podium.

Van Hyfte heeft bij mij de meeste indruk nagelaten. Grappig, scherp, goede mimiek. Hij mocht gerust ook de tijd van Roel Steeno innemen.
http://www.youtube.com/watch?v=TC1d1fB1nHs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten