Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


vrijdag 20 april 2012

Aliveshoes


Luca Botticelli, telg van de beroemde schoenenmaker Roberto Botticelli , had vorig jaar een project  met als doel kunst, mode en ecologie op een unieke manier met elkaar te laten samenkomen: Aliveshoes.


 Aliveshoes is een project waarbij schoenen worden gebruikt als bouwstenen voor verschillende kunstwerken. De kunstwerken omvatten vergankelijke beeldhouwwerken, stedelijke en landschappelijke installaties en videowerken die na een bepaalde periode worden gedeconstrueerd.

Meer informatie: http://www.aliveshoes.com/news/ en http://www.fashionunited.be/News/Leads/Kunstwerk_van_schoenen_2010041311926/

Laat je inspireren door deze kunstwerken!

1 opmerking:

  1. Heel gaaf project en iniatief van botticelli.

    Leuke blog!

    Ik heb zelf een botticelli schoenen webwinkel..

    Botticelli schoenen

    BeantwoordenVerwijderen