Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


donderdag 22 september 2011

Kunstzinnige clip!

Gotye- Somebody That I Used To KnowVan cultfenomeen tot internethype. Gotye lijkt het plots overal ter wereld te maken met zijn eerste single uit zijn 3de plaat. ‘Somebody That I Used To Know’ is de voorbode van ‘Making Mirrors’ en kan vele mensen bekoren.

Wouter De Backer is een geboren Bruggenaar die op jonge leeftijd uitweek naar de outback van Australië. Met vernufte ritmewisselingen en getoetste accenten maakt hij die soort muziek waar je geen etiket op kan plakken.

De kunstzinnige clip die erbij hoort, vertaalt de muziek perfect in beelden en omgekeerd. De kracht tussen de dualiteit van Gotye en gelegenheidszangeres Kimbra werkt verslavend. (bron: www.motherlovemusic.be )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten