Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


dinsdag 21 augustus 2012

Shoes Or No Shoes op school. Een verslag.

Een greep uit de tal van activiteiten die we deden in het project 'Shoes Or No Shoes'


 
1. Maken van stop-motionfilmpjes 2. Van schoen naar kat voor Moederdag 3. Muziek met schoenen 4. Fotografie en deze foto’s verwerken in een vaderdagcadeau zoals onderzettertjes en mappen 5. Schetsen van schoenen met houtskool 6. Schetsen + frottagetechniek van schoenen met potloden 7. Minischoenkastje met klei 8. Collage van schoenen 9. Tekenen van schoenen 10. Schilderen van schoenen op de ramen van RVT ’t Gulleheem 11. Plastisch werken rond de schoen met gips en ander allerlei kosteloos materiaal 12. Van PET-flessen sandalen maken 13. Mondriaanschoenen tekenen 14. Zelf een lied over schoenen maken en zingen. 15. Reclameslogans over schoenen maken 16. Decoreren van de school met allemaal schoenen in kleuren bespoten met spuitbussen, tekeningen van voetafdrukken en foto’s van schoenen bewerkt met fluostiften 17. Bewegingsexpressie rond schoenen 18. Organiseren van een modeshow met passende schoenen en tekst 19. Workshop drama rond schoenen met Tine Mortier 20. Workshop tapdansen van dansschool Pirouette Wevelgem 21. Museumbezoek met actieve doeopdrachten ‘Shoes Or No Shoes’ met drie klassen 22. Organiseren van de tentoonstelling in 't Gulleheem en in de bib.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten