Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


vrijdag 1 juni 2012

Fotografie met schoenen voor Vaderdag

Eerste leerjaar. Breng mee: schoenen van papa, zijn lievelingsdrankje, voorwerp i.v.m. zijn hobby en/of werk, jouw lievelingsknuffel. Vorige week vrijdag gingen we als echte fotografen aan de slag. We maakten een compositie van onze voorwerpen. Daarna namen we er foto's van. Daar maken we onderzetters van voor papa.Vijfde leerjaar. Breng mee: schoenen van papa, voorwerpen i.v.m. zijn hobby en/of werk, playmobil en lego, fototoestel. Ook wij zijn echte fotografen. Na het interessante filmpje over fotografie en tal van voorbeelden zochten wij buiten een geschikt plaatsje om ons stilleven op te bouwen en te fotograferen. Daarna gingen we in kleine groepjes zitten om een fotostripverhaal te bedenken en te fotograferen met de schoenen. Het stripverhaal verwerken we nu in de computerles. De foto's en de verhaaltjes komen op een zelfgemaakte map (om papa's facturen in te bewaren :) )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten