Welkom

Welkom op mijn muze-blog naar aanleiding van de opleiding tot muzocoach. Daar ben ik gebeten door het muzovirus. Pas maar op... het is besmettelijk.

Ik ben Els, leerkracht in het lager onderwijs. Neem gerust een kijkje in de spiegel van mijn muzische wereld. Ontdek wat mijn erfgoed is, wat mij inspireert, ontroert, blij maakt, ... Snuister eens rond in mijn 'school met talent'! Hier vind je hoe we in onze school muzisch werken.


woensdag 7 december 2011

De Sint in de etalages van Gullegem


Het Armanproject van vorig jaar is in onze gemeente niet onopgemerkt voorbijgegaan. De kunstige etalages brachten UNIZO op het idee om dit nog eens te doen. Ze hebben ons gevraagd om muzisch werk over de Sint te maken om de etalages te decoreren. Daar zeggen we natuurlijk niet neen op. Met dertien enthousiaste klassen stelden we tentoon in 33 Gullegemse etalages. We zijn best fier op de resultaten. Van kunstige collages tot houtskoolportretten… we laten zien dat er tijdens de lessen muzische vorming echte kunstenaars naar boven komen! Van groot naar klein… een school met talent!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten